Ga naar hoofdinhoud
Bel Mail Connect Zoek:

De aanpak van Teelor voor vaste krachten

Werk vinden is niet moeilijk. De juiste stap in je carrière is een ander verhaal. Onze kennis houdt je on track. We kijken met je mee, praten met je door, wegen met je af. Ons ijzersterke netwerk biedt kansen, soms nog voor ze op de markt zijn. Je krijgt ook te horen hoe wij opdrachtgevers ervaren. Zo maak je goed geïnformeerd je keuze. Slim.

Laat van je horen

Bel ons. Stuur ons je cv of LinkedIn-profiel. Of reageer op een van onze vacatures.

Vragen(v)uur

Wie ben je? Wat zoek je precies? Wat zijn je ambities? Waar moeten we rekening mee houden? We vragen je het hemd van het lijf en stellen een persoonlijk profiel samen. Kost even tijd, maar zo vinden we in ons netwerk gegarandeerd de banen die bij je passen. Daarna sparren we over de bedrijven. Bij wie komen jouw talenten en ambities het beste tot hun recht? In samenspraak maken we een selectie. Alleen zij ontvangen jouw profiel. Trefzeker.

Goed gesprek

We helpen afspraken te plannen en sturen informatie ter voorbereiding. We bellen je een dag voor het interview en zetten de puntjes nog even op de i. Na het gesprek vragen we de opdrachtgever om inhoudelijke feedback. Die koppelen we meteen terug. Helder.

It’s a match!

We bespreken je salariswensen en stemmen deze af met de opdrachtgever. We helpen het papierwerk regelen en bellen in de eerste week om te horen hoe het gaat. Hier stopt ons werk, niet onze relatie. We sturen je af en toe een berichtje, gewoon om te horen hoe het met je is. En je kunt ons altijd bellen voor advies.

De kleine lettertjes
We bellen je niet om de haverklap. We doen niet aan gladde praatjes, haastige gesprekken en loze beloftes. We sturen je cv niet ongezien door. En al helemaal niet ongevraagd. We bellen je niet over een vacature zonder opdracht van de klant. We verspillen je tijd niet met functies die niet bij je passen. We regelen geen interviews zonder goede voorbereiding. We geven geen vage feedback. We vragen je niet elke keer opnieuw je verhaal te doen. We vragen niet om exclusiviteit, maar om transparantie. Dat is onze harde belofte!

Socials

Ook online leven we! We plaatsen en delen er alles wat we interessant vinden voor opdrachtgevers en IT & Engineering professionals. Vooral over prettig werken, elkaar uitdagen en verrassen en uiteraard over trends in IT & Engineering .

Back To Top