Ga naar hoofdinhoud
Bel Mail Connect Zoek:

De aanpak van Teelor voor opdrachtgevers

Je zoekt een goede IT of Engineering professional met de juiste skills en de juiste persoonlijkheid.
Passend in het team en de bedrijfscultuur. Speld in de hooiberg? Geenszins! Ons
netwerk zit vol goed gekwalificeerde kandidaten. Wij doen uiteraard de voorselectie,
zodat je alleen de ‘best fit’ krijgt te zien. Daar kun je blind op vertrouwen.

De diepte in

We maken kennis en gaan gelijk de diepte in. We vragen naar je wensen en eisen, verdiepen ons in je bedrijf en je team. We denken graag mee over ontwikkeltijdlijnen. Over bijbehorende skills en karaktereigenschappen. Zodat projecten goed blijven lopen, zonder onnodige vertraging en tijdverspilling. We komen de cultuur proeven, de sfeer ervaren, de werkplek bekijken. Zo krijgen we een goed beeld.

Zoeken én filteren

Met de verkregen informatie stellen we een zoekprofiel op. Dit levert een eerste selectie op van kandidaten die passen bij de job, het team en de cultuur. Die informeren én toetsen we gedegen. We sturen alleen de profielen door van kandidaten die in het hele plaatje passen, aangevuld met onze bevindingen. Hebben we een spoor van twijfel, dan laten we weten waar die zit. Ook daar zijn we open in.

Goed gesprek

We zetten de afspraken op en sturen informatie ter voorbereiding. Na het gesprek vragen we de kandidaat om inhoudelijke feedback. Die koppelen we meteen terug. Helder.

It’s a match!

Bij freelancers: we bespreken de tarieven en marges, regelen het papierwerk en leggen afspraken duidelijk vast. Dit voorkomt tussentijdse onderhandelingen over tarieven. We zorgen wel voor een vast betaalmoment, dat werkt voor iedereen prettig. We bellen in de eerste werkweek om te horen hoe het gaat. We houden de vinger aan de pols. Komen regelmatig even langs. Blijven op de hoogte.

Bij vaste kandidaten: we bespreken het salarisvoorstel en stemmen dit af met de kandidaat. We helpen het papierwerk regelen. We bellen in de eerste werkweek om te horen hoe het gaat. Bij bemiddeling voor een vast contract eindigt hier ons werk, niet onze relatie.

De kleine lettertjes
We bellen en mailen je niet om de haverklap. We doen niet aan gladde praatjes, haastige gesprekken en loze beloftes. We sturen cv’s niet ongezien door. En al helemaal niet ongevraagd. We gaan nooit zomaar aan de slag. Ook niet op basis van enkel een vacaturetekst of profielschets. We regelen geen interviews met slecht voorbereide kandidaten. We verspillen je tijd niet met kandidaten die niet bij het zoekprofiel passen. We ‘upsellen’ kandidaten niet klakkeloos. We vragen je niet elke keer opnieuw je verhaal te doen. We doen niet mistig over tarieven en marges. We benaderen kandidaten die we zelf bemiddeld hebben nooit voor een andere opdracht ten koste van hun huidige opdracht. Dat is onze harde belofte!

Socials

Ook online leven we! We plaatsen en delen er alles wat we interessant vinden voor opdrachtgevers en IT & Engineering professionals. Vooral over prettig werken, elkaar uitdagen en verrassen en uiteraard over trends in IT & Engineering.

Back To Top